Om os

Copenhagen Classic Garage

2012

Etablerer vi "Toldboden Copenhagen Classic", i foråret, på Ndr. Toldbod midt i København.

Hver tirsdag aften i sæsonen, mødes alle der kan lide klassiske biler, på kajen med havnen, Holmen og Operahuset som bagrund. Vi holder lige foran "Havnegrill Toldboden" som både er grill, restaurant, Cafe, iskagehus og natklub. Der er altid fri kaffe og kage de aftner.

Se mere på www.facebook.com/toldbodencopenhagenclassic

 

Om efteråret etablerer vi "Ballerup Auto Garage" sammen med ejeren af en 10.000m2 stor nedlagt medicinal fabrik. Adressen er Industriparken og som er sikker garagering af biler, klassiske eller spændende, og det første sprøde skridt for at etablere et "Meilenwerk" i København. Bilerne stod på egetræs parket, og bilederne gik verden rundt!

 

2013

I efteråret flytter vi fra Industriparken, til Skandinaviens Tobaks Co. i Søborg, Her fik vi deres cigaretlager, en total sikret bygning med fast portvagt 24/7 og plads til 120 biler, værksteder, vaskehal mm. Der er konstant 40-45 biler til salg bemærk at vi har kun  åbent efter aftale, og på de weekender hvor vi holder åbent hus. .

Se mere på  facebook.

 

2015

Vi er nu etableret i  nye  haller  på adressen Sydmarken 22, 2860 Søborg. Der har  vi  udviddet til 4 haller, samt en overdækket gårdsplads, som vi lukker til, så det også bliver til en hal.   Her disponere vi over  i alt 6.000m2, kontor faciliteter,   samt møde lokale hvor vi kan være mere end 100 mennesker.

 

2018

Vi er flyttet fra Sydmarken,  ejendommen blev solgt, vi blev opsagt grundet et hul i kontrakten,  selv om havde uopsigelighed til 2022,  Det kostede en mass ærgelser, og  vi fandt  fine lokaler i Gladsaxe, og Herlev.

 

2019

Så salg af biler og garagering er nu delt op   på 3 adresser, både i Herlev og Skovlunde.

Vi åbner gerne portene og viser frem efter forudgående aftale på tlf. 30 36 95 85  eller mail.

 

Over 100 bilerpå lager !

 

 

2014 udvidet vi med yderlig 2.500M2, så hvis du har en bil eller båd, der skal stå under sikre forhold så er her muligheden.

Copenhagen Classic Garage er godt etableret og i daglig tale omtalt som "Garagen". Der er rigtig mange fine biler til salg, og der afholdes events. Vi formidler og handler fine klassikere, og special biler desværre mere og mere til udlandet, så vi søger fine biler i alle katagorier. Ligeledes har vi opbygget et netværk omkring renovering og salg af de klassiske Riva mahogni både.